2007. augusztus 27., hétfő

4. hét - 4123. km - Lyon - hogyan tovább

Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire
Kihevertük a baleset sokkját, átgondoltuk a dolgokat, és folytatjuk a nyaralást! Változik a program, mert hát már-már túl kiszámítható volt minden, napra pontosan tudtuk, mikor hol mit csinálunk majd, nem árt a változtatás néha. Persze a változtatást most egy szerencsétlenség idézte elő. Arra jutottunk, hogy a kocsit majd otthon lakatoltatjuk ki jól bevált lakatosunkkal. Viszont 1500km-re vagyunk otthonról, és nem úgy néz ki az autó, aki még 1500km-re el akar távolodni otthonról, hogy Madridból, a világ végéről kelljen hazamennie elállítódott első lámpákkal, széthajlott első lökhárítóval és nem teljesen lecsukható motorháztetővel.
Aztán kicsit interneteztünk, és megjött a megoldás:
Lyonban maradunk még egy kicsit, aztán innen repülünk Madridba, majd vissza Lyonba és kocsival haza. Elég egyértelműen eldőlt ez a kérdés, mert kettőnknek oda-vissza Lyon-Madrid-Lyon minden illetékkel és miegymással 33.000,- Ft. A benzin csak oda több lett volna.
Így kimarad egy csomó szép hely útközben, meg szívem csücske Bilbao is, de sebaj. Majd helyettük itt is kitalálunk valamit, legalább visszatért a kreativitás az utazásba!

Addig is elkezdtük mélyebben felfedezni Lyont. Lesz majd sok blogbejegyzés. A következő mindenesetre még egy kis visszatekintés, az ígért dél-francia és közeli olasz kis falvak és tengerpartok...
Unlimited Free Image and File Hosting at MediaFire
Most csak pár képet mutatok a negyedről, ahol Lyonban lakunk, amely nem más mint a Croix Rousse (igen, Timi!) És próbaképp galéria is van, egy új hely, ahol a képeket korlátlanul lehet tárolni! még csak próbaképp vannak itt a képek, küzdök a fizetős web-helyek ellen! Nézzétek hát, a blogot meg bátran commentezzétek, oly keveset hallunk felőletek otthonról, minden kis hozzászólás ajándék!
-> Lyon, Croix Rousse képek <-

Nincsenek megjegyzések: